Om os …


Elcanic A/S – den rigtige partner, når det gælder elektroniske løsninger

Som specialist i udvikling og produktion af innovative elektroniske styringer, test- og måleinstrumenter, teleudstyr, overvågningssystemer og relæer er Elcanic A/S en væsentlig samarbejdspartner på det danske elektronikmarked.

Udvikling af ‘det umulige’
Baseret på mere end 30 års erfaring og know-how, skræddersyr vi individuelle elektroniske løsninger, der teknologisk er helt i front og omfatter hardware såvel som software. Med vores innovative og kreative tilgang til løsning af ‘det umulige’, udvikler vi løsningen i tæt dialog med kunden, så den passer til netop deres behov. Vores dygtige programmører sørger for at softwaren lever op til nutidens krav, om det gælder løsninger til Internettet, mobil/SMS eller PC.

Korte og præcise tidsplaner
Hos Elcanic A/S er vi kendte for at komme hurtigt og sikkert i mål med vores projekter. Med korte og præcise tidsplaner ’fra start af projekt’ til ’prototype/produktion er realiseret’, sammenholdt med vores mangeårige erfaringer indenfor udvikling af individuelle elektroniske styringer, skaber vi et hurtigt og sikkert resultat i særklasse.

Igennem tiden har Elcanic A/S løst mange spændende og sjove opgaver for både store som mindre danske virksomheder indenfor mange forskelligartede brancher. Høj kvalitet og god service, dygtige udviklere samt et tæt personligt og udviklende samarbejde med kunderne er grundlæggende værdier for Elcanic A/S.


Firmaet holder til i Ringe, på det dejlige Midtfyn og har eksisteret siden 1977. Elcanic A/S ejes af grundlægger Christian Andersen samt direktør Niels Andersen. Gennem deres passion for elektronikkens verden har de, sammen med dygtige medarbejdere, skabt en sund og professionel virksomhed, hvor en af de væsentlige målsætninger er, at det skal være sjovt og udviklende at gå på arbejde.

Hvis I er interesseret i at høre nærmere om et eller flere af vore produkter eller om, hvordan vi kan hjælpe jer med udvikling af elektronik og programmer til et af jeres produkter, er I velkommen til at kontakte os.

Scroll to Top