Trådløs teknologi

TRÅDLØS TEKNOLOGI

  FREMTIDENS ELEKTRONISKE STYRINGER
  Den trådløse teknologi bliver en større og større del af hverdagen. Elcanic A/S har stor indsigt i og erfaring med at udvikle eletroniske produkter, hvor den trådløse teknologi indgår.

  Styring og aflæsning af trådløse enheder kan foregå via PC, internet WebApp eller smartphone App til IoS / Android.

  Elcanic arbejder bl.a. med:

  • 433 MHz eller LPD433 (low power device 433 MHz) er et frit tilgængeligt UHF bånd for enheder med en effekt op til 10 mW og en rækkevidde mindere end 1.000 meter​.

   

  •  Blootooth Low Energy (BTLE) til dataoverførsel med lav energi og over 100 meters rækkevidde.

   

  •   WiFi med høj datahastighed på frekvenserne 2,4 GHz og 5,5 GHz med en typisk rækkevidde på op til 30 meter, der kan forlænges med repeatere.

  •   GSM med 2G, 3G og 4G (5G i fremtiden) med høj datahastighed via mobilnetværket på frekvenserne 800, 900, 1800 og 2600 MHz

   

  • Sigfox netværket benytter sig af det åbne 868 MHz frekvensbånd, hvilket muliggør kommunikation over længere afstande end f.eks. Bluetooth, BTLE og WiFi. Der er rigtig gode muligheder for at lave batteridrevne løsninger på grund af et lille effektforbrug. Sigfox-netværket egner sig især til IoT (tingenes internet), som sensor enheder der sender 12 bit op til 6 gange i timen. På grund af den relativt lave frekvens har systemet en lang rækkevidde til sendemasterne der nu også dækker Danmark.

   

  Se mere her om vores kundespecifikke cases. 

  Toggle collapsible region